Μπισκότα (τύπου παπαδοπούλου - μιράντα)
Κρέμα γιώτης βανίλια (2 φάκελα) - σοκολάτα (2 φάκελα)
Γάλα
Στρώνουμε μια στρώση μπισκότα
Στρώνουμε την κρέμα γιώτης βανίλια
Άλλη μια στρώση μπισκότα
Στρώνουμε την κρέμα γιώτης σοκολάτα
Tip 1: Αν βάλουμε την κρέμα γιώτης βανίλια από πάνω μπορούμε να βάλουμε κ λίγο κανέλα!
Tip 2: Χρησιμοποιήστε λίγο λιγότερο γάλα από αυτό που ζητάει στην συσκευασία για να σταθεροποιηθεί πιο εύκολα ή μια συσκευασία ακόμα με την μισή ποσότητα από το γάλα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου